Nors pirmadienį Ispanijos žiniasklaida paskelbė, kad Pepe karjerą tęs Paryžiaus PSG klube, pats portugalas apie tai kalbėti vengia. Jis pripažįsta, kad atsisveikina su „Real“, tačiau kur žais toliau, kol kas neįvardija.

„Su „Real“ Madrido aš atsisveikinu, šis karjeros etapas jau baigtas. Man patiko toli gražu ne viskas, kas pastaruoju metu vyko „Real“ klube. Galėjau išvykti ir anksčiau, tačiau norėjau palaukti, kad nestabilizuočiau kolektyvo. Kol kas kontrakto nepasirašiau su jokiu kitu klubu“, – Ispanijos žiniasklaidai pareiškė Pepe.

PSG klubas? Pepe apie tai kalba nenoriai. „Yra pasiūlymas ir PSG, yra iš Milano. Taip pat iš Anglijos“, – teigė jis.

Anot Pepe, jis nerado bendros kalbos su vyriausiuoju komandos treneriu Z. Zidane'u, kuriam stojus prie „Real“ vairo pats portugalas dažniausiai atsidurdavo atsarginių suolo pabaigoje.

„Nenoriu nieko kaltinti. Tai, ką padarė Z. Zidane'as Madride – nuostabūs dalykai, pasiekimai. Tačiau yra dalykų, kurių aš nesuprantu. Pavyzdžiui, kodėl aš pats dingau iš komandos? Taip jau yra. „Real“ komandoje geriausiai bendrą kalbą man sekėsi rasti su treneriu Rafaeliu Benitezu, man patiko jo nuoširdumas“, – dėstė Pepe.

Z. Zidane'as prie Madrido komandos vairo stojo 2016-aisiais, nuo tada du kartus laimėjo UEFA Čempionų lygą, sykį – Ispanijos čempionatą.

Zinedine'as Zidane'as, Pepe

„Real“ man nepasiūlė pratęsti kontrakto dvejiems metams, ko aš norėjau. Man pasiūlė tik vienus, o tai netenkino. Bet kuriuo atveju, šį gyvenimo etapą prisiminsiu kaip nuostabų laiką. Negaliu išskirti vieno epizodo, kuris žaidžiant Madride įsiminė labiausiai – visas šis laikas buvo įstabus“, – kalbėjo jis.

Gynėjas iš Portugalijos su „Real“ iškovojo 13 titulų, tarp kurių – ir daug pačių prestižiškiausių apdovanojimų: du kartus tapo Ispanijos čempionu, du kartus laimėjo Ispanijos taurę, tris kartus iškovojo UEFA Čempionų lygos titulą.

Pastarąjį sezoną gynėjas aikštėje jis pasirodė tik per 13 „Real“ rungtynių.

Ispanijoje kilo nemenkas pasipiktinimas tokiais portugalo teiginiais.

„Jis negalėjo rasti blogesnio būdo atsisveikinti su klubu. Pasiūlymas likti tokiame klube dar sezonui – ar tai yra blogai 34-erių metų žaidėjui? Tai buvo dar vienas nevykęs Pepe išpuolis, kurių netrūko ir per jo karjerą Madride“, – tarsi asmeniškai įžeistas rašė Marca.com žurnalistas Jeusas Sanchezas.

Pepe per savo karjerą užsitarnavo šiurkštaus žaidėjo reputaciją, o vienas iš įsimintiniausių momentų buvo 2009-ųjų rungtynės su Madrido „Getafe“, kai brazilas baudos aikštelėje tiesiog suspardė pargriuvusį varžovą Javierą Casquero, trenkė į veidą kitam oponentui Juanui Angeliui Albinui ir buvo diskvalifikuotas 10-iai rungtynių.

AS.com skelbia, kad po šio sezono su Madrido klubu turėtų atsisveikinti dar keletas futbolininkų, o realiausiais pretendentais palikti čempionus laikomi kolumbietis saugas Jamesas Rodriguezas ir portugalas gynėjas Fabio Coentrao. Neaišku, ar komandoje liks ir savo vaidmeniu ne itin patenkintas ispanas puolėjas Alvaro Morata.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)