Madrido „Real“ namuose nesugebėjo palaužti lygos autsaiderių „Girona“ futbolininkų, su kuriais išsiskyrė taikiai 1:1.

Vinicius Junioras 70-ąją minutę pelnė pirmąjį mačo įvartį, bet po dešimties minučių Marco Asensio sužaidė ranka savo baudos aikštelėje, o svečiai realizavo baudinį ir išplėšė lygiąsias.

Per pridėtą laiką Carlo Ancelotti auklėtiniai dar buvo pasiuntę kamuolį į vartus, bet po VAR peržiūros įvartis įskaitytas nebuvo, be to, teisėjas už antrąją geltoną kortelę iš aikštės išvarė Toni Kroosą.

„Real“ pranašumas prieš „Barceloną“ ištirpo iki vieno taško, o „Girona“ iš priešpaskutinės vietos pakilo į šešioliktąją.

„Premier“ lygos lyderiai Londono „Arsenal“ be vargo 5:0 susitvarkė su autsaideriais „Nottingham Forest“.

Du įvarčius pelnė Reissas Nelsonas, po vieną pridėjo Gabrielis Martinelli, Thomas Partey ir Martinas Odegaardas. Pergalę apkartino Bukayo Saka trauma.

Tuo metu „Manchester United“ vienintelio Marcuso Rashfordo įvarčio dėka 1:0 palaužė „West Ham United“ pasipriešinimą.

Šį kartą visas 90 minučių žaidė Cristiano Ronaldo. Veteranas prieš rungtynes nustebino savo poelgiu, kai pasisveikino su apžvalgininkais Louisu Saha ir Jamie Redknappu, tačiau nepadavė rankos savo buvusiam bendraklubiui Gary Neville'ui. Šis pastaruoju metu ne kartą kalbėjo apie tai, kad „Manchester United“ turi kuo greičiau legendinį portugalą parduoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją