Šį sezoną C. Ronaldo, vienas pagrindinių pretendentų laimėti „Auksinį kamuolį“, jau įmušė 25 įvarčius atstovaudamas karališkajam klubui.

Portugalas taip pat puikiai rungtyniauja ir rinktinėje. Atrankos rungtynėse su Švedija futbolininkas pasižymėjo „hat-trick'u“ ir padėjo Paulo Bento vadovaujamai komandai patekti į pasaulio čempionatą.

„Mano akimis, C. Ronaldo yra geriausias žaidėjas pasaulyje ir niekas jam neprilygsta“, – apie komandos draugą kalbėjo G. Bale'as.

„Jis nusipelnė šio apdovanojimo. Nepaisant jį slegiančio spaudimo, Ronaldo savo įvarčiais ir pasirodymais įrodė, kad yra aukščiausio lygio futbolininkas“, – pagyrų C. Ronaldo negailėjo valas.

Taip pat G. Bale'as patikino, kad tarp jo ir portugalo nėra jokios konkurencijos, o pats Ronaldo komandos naujokui padeda tiek aikštėje, tiek už jos ribų.

„Mes sutariame gerai. Jis padeda man aikštėje ir už jos ribų. Jis nėra man pasakęs nieko blogo. Ronaldo mane padrąsina prieš kiekvienas rungtynes, suteikia man pasitikėjimo“, – tikino G. Bale'as.

„Tottenham“ ekipos persikėlęs G. Bale'as Madrido „Real“ komandai šią vasarą atsiėjo 91 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)