Mačas svečiams iš sostinės susiklostė labai nesėkmingai. Įvartis į jų vartus po Santi Cazorlos smūgio krito jau 4 min.

Ir nors „Real“ netruko sureaguoti ir ne tik greitai išlyginti rezultatą, bet ir išsiveržti į priekį, Santiago Solari auklėtiniai akivaizdžiai sėkme patikėjo per anksti.

Fortūna taip pat nebuvo jų pusėje.

Baigiantis pirmajam kėliniui traumą po susidūrimo su varžovu patyrė Garethas Bale'as. Po pertraukos Velso futbolininkas aikštėje nebepasirodė – tai buvo jau 14-asis kartas, kai G. Bale'as vilkėdamas „Real“ marškinėlius dėl traumos keičiamas rungtynių metu.

Apie jo sveikatos būklę kol kas nepranešama.

Iki pagrindinio mačo laiko pabaigos likus žaisti maždaug 10 min. „Real“ turėjo daugiau nei idealią progą įtvirtinti persvarą, tačiau ja nepasinaudojo. Lucas Vazquezas kartu su Karimu Benzema dviese atsidūrė prieš varžovų vartininką, bet ispanas pagailėjo perdavimo niekieno nedengiamam prancūzui ir sukirto kamuolį varžovą.

Tokia dovanėle pasinaudojo šeimininkai – 82 min. antrą kartą rungtynėse pasižymėjo rezultatą galva išlyginęs S. Cazorla.

Po šių lygiųjų „Real“ savo sąskaitoje turi 30 taškų ir turnyro lentelėje užima 4-ąją vietą. Pirmaujanti „Barcelona“ turi 37 taškus.

„Villarreal“ su 16 taškų po 17 turų užima 17-ąją poziciją.

Rezultatas

„Villarreal“ 2 – 2 „Real“

4' Santi Cazorla [1-0]
7' Karimas Benzema [1-1]
20' Raphaelis Varane'as [1-2]
82' Santi Cazorla [2-2]

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją