Madrido „Real“ futbolininkai laimėjo 10 rungtynių iš eilės po „La Liga“ sezono atnaujinimo ir, nukarūnavę „Barceloną“, tapo Ispanijos čempionais.

Paskutinį deimantą į karūną „Real“ įsegė ketvirtadienį, kai 2:1 nugalėjo „Villarreal“. Po tokio spurto sezono pabaigoje S. Ramosas turėjo ką pasakyti.


„Po to, ką išgyvenome, tai buvo išskirtinis, neįprastas sezonas. Kai sezonas buvo atnaujintas, supratome, kad norime laimėti visas rungtynes ir turėti galimybę iškovoti titulą. „Barcelona“ tuomet buvo 2 taškais prieš mus ir erdvės klaidoms mes neturėjome“, – sakė jis.


Z. Zidane'ui tai buvo pirmasis titulas po to, kai jis 2019 metų kovą grįžo į „Real“ vyriausiojo trenerio pareigas.

„Jis yra vadas, jis viską nulemia. Jis visuomet buvo tas, kuris žaidėjams įkvėpė pasitikėjimo. Tai gali ne kiekvienas treneris, – pagyras strategui žarstė S. Ramosas, anksčiau su treneriu Zizou laimėjęs 4 UEFA Čempionų lygos trofėjus. – Jis su savo šventa ranka apima visa. Tikiuosi, kad jis Madride liks ilgam ir jį tikrai įvertins, nes tai yra nuostabi asmenybė. Tai išskirtinis treneris“.


S. Ramoso sutartis su „Real“ baigia galioti 2021 metų birželį. 2005 metais iš „Sevilla“ į karališkąjį klubą persikėlęs gynėjas per 15 metų tapo gyva legenda. Ir jam vis dar negana.

„Aš čia dar liksiu ilgus metus. Aišku, ne viskas nuo manęs priklauso, net čia esu laimingas ir Madride noriu baigti savo karjerą“, – kalbėjo jis.

Vasarą tarp žaidėjo ir kapitono vyks pokalbiai, bet klubas jam veikiausiai pasiūlys dvejų metų sutartį. „Nemanau, kad kils kažkokios problemos“, – neabejojo jis sėkmingų derybų pabaiga.

Naujai „iškepti“ čempionai titulą atšventė kukliai restorane. Toni Kroosas socialiniame tinkle įkėlė vakarienę, kuri neatrodo tokia karališka, kaip galėtų būti.


Prieš tai „Los Blancos“ trofėjų aplaistė ant „Esadio Alfredo Di Stefano“ stadiono vejos.

Šventinėje vakarienėje dalyvavo ir treniruočių centro darbuotojai, tačiau trūko futbolininkų šeimos narių, rašo „Marca“. Kaip buvo paaiškinta, to reikalauja saugumo protokolas – „Real“ dar žais sekmadienį su „CD Leganes“, todėl privalo laikytis apsaugos nuo COVID-19 taisyklių.

Klubas taip pat įspėjo „Real“ gerbėjus, kad nešvęstų ne mieste, nei prie stadiono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)