Kaip praneša Ispanijos radijo stotis „Cadena Ser“, J. Lopetegui sutartyje buvo numatyta išlyga dėl išankstinio jos nutraukimo: jeigu treneris klube neišdirbs iki sausio (kaip ir nutiko), jis gaus atlyginimą tik už pirmuosius 6 darbo mėnesius.

Taigi, anot „Cadena Ser“ pranešimo, J. Lopetegui už savo darbą „Real“ treneriu iš klubo gaus 3 milijonus eurų, o ne visus 18, kaip buvo skelbiama kitose žiniasklaidos priemonėse.

Karališkajame klube 52-ejų J. Lopetegui pradirbo tik kiek daugiau nei 4 mėnesius ir buvo atleistas dėl itin prastų komandos rezultatų.

Per šį laiką jis neteko ir Ispanijos rinktinės vyriausiojo trenerio posto – iš jo futbolo specialistas buvo atstatydintas dar prieš planetos pirmenybių Rusijoje pradžią.

Ispanijos žiniasklaidos paklaustas, ką ketina veikti artimiausiu metu, J. Lopetegui tvirtino ieškosiantis trenerio darbo Europoje.

Tuo pat metu skelbiama, kad ispano paslaugomis domisi Meksikos futbolo federacija, ieškanti, kuo vyriausiojo trenerio poste pakeisti Juaną Carlosą Osorio.

Kas pakeis J. Lopetegui „Real“ vairininko poste, kol kas nėra aišku.

Ispanijos žiniasklaidoje jau buvo minimos ir italo Antonio Conte, ir dano Michaelio Laudrupo pavardės, tačiau paaiškėjo, kad tai – tik žurnalistų spekuliacijos.

Bent jau laikinai komandai vadovaus 42-ejų argentinietis Santiago Solari, iki šiol dirbęs Madrido komandos dublerių ekipos treneriu.

Santiago Solari
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)