„Sezonas nebuvo toks geras, kokio mes tikėjomes. Visiems aišku, kad mes turime problemų. Mums dar liko dvejos rungtynės „Premier“ lygoje, todėl turime susikaupti joms. Šį sezoną mes turėjome per daug problemų, per daug traumų. Ką darysime vasarą? Galbūt mums reikia trijų, keturių ar penkių naujų žaidėjų“, – dėstė savo mintis R. Benitezas.

Paklaustas apie ateitį klube, treneris sakė, kad kol kas jis nieko nenori kalbėti apie savo planus.

„Ar aš planuoju ateitį? Ateitis yra sekmadienio rungtynės su „Chelsea“ komanda. Po jų bus rungtynės su „Hull City“ komanda. Nežinau kas nutiks vasarą“.

Kalbėdamas apie savo žaidėjų gynybą prieš buvusį „Manchester United“ komandos puolėją D. Forlaną, kuris pelnė lemiamą įvartį šiose rungtynėse, R. Benitezas kalbėjo:

„Mes pirmavome visas rungtynes. Po Yossi Benayouno įvarčio žinojome, kad turėsime atiduoti visas jėgas tam, kad atlaikytume varžovų puolimą. Žaidėjai buvo pervargę rungtynių pabaigoje, nes visą mačą jie labai sunkiai dirbo.

Treneris nesutiko su žurnalistų nuomone, kad po nesėkmingo sezono ir galbūt neiškovotos vietos UEFA taurių turnyruose kitais metais, į komandą nepavyks prikviesti aukščiausio lygio žaidėjų:

„Liverpool“ yra vienas garsiausių klubų, kuris turi 72 valandas pasiruošti rungtynėms su „Chelsea“ komanda. Bandysime padaryti viską, ką galime padaryti geriausiai“, – žadėjo R. Benitezas.