Garsiojo Antrojo pasaulinio karo laikų diktatoriaus vaikaitis, rungtyniaujantis dešiniojo gynėjo pozicijoje, prieš tai jau atstovavo klubo jaunimo komandoms. Naujoji jo sutartis galios iki 2024 metų.

Dučės proanūkio atvykimas atgaivina nuo seno „Lazio“ su dešiniaisiais radikalais tapatinančias sąsajas.

Aktyviausi Romos ekipos sirgaliai neslepia simpatijų fašizmui, todėl anksčiau tribūnose ne kartą būdavo matomi fašistiniai saliutai, svastikos, rasistiniai bei antisemitiniai transparantai ir kiti nedviprasmiški simboliai.

O labiausiai pasaulyje išgarsėjo buvęs „Lazio“ puolėjas Paolo Di Canio, 2005-aisiais po pelnyto įvarčio aikštėje saliutavęs klubo ultroms.

Tiesa, pats jaunasis Mussolini teigia nesidomintis politika, o „Lazio“ jaunimo ekipos treneris Mauro Bianchessi jį apibūdina kaip „kuklų jaunuolį, turintį tam tikro talento“.

Simone Inzaghi vadovaujama pagrindinė klubo komanda Italijos „Serie A“ čempionate šiuo metu užima septintą poziciją.

Iš UEFA Čempionų lygos „Lazio“ praėjusią savaitę eliminavo titulą ginantis Miuncheno „Bayern“ (Vokietija), laimėjęs aštuntfinalio susitikimą bendru rezultatu 6:2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)