Per savo karjerą R. Radavičius yra atstovavęs Plungės „Babrungo“, „Vilniaus“, Vilniaus „Žalgirio“, Marijampolės „Sūduvos“, Panevėžio „Ekrano“ komandoms, o paskutine jo karjeros stotele buvo „Žalgiris“.

34-erių metų žaidėjas keturis kartus yra triumfavęs aukščiausioje šalies lygoje ir penkis kartus į viršų kėlė LFF taurę.

R. Radavičius yra ne kartą atstovavęs ir Lietuvos nacionalinei futbolo rinktinei.

Pats futbolininkas džiaugėsi atvykęs į Šiaulius: „Džiaugiuosi atvykęs čia į Šiaulius. Puikiai pažįstu vyriausiąjį trenerį, esu kartu su juo rungtyniavęs. Tikiuosi, mums seksis puikiai bendradarbiauti. Klubo administracijoje yra naujų veidų, juos taip pat pažįstu, todėl viskas čia puiku bei sieksime kuo daugiau pergalių.“

Komandos vyriausiasis treneris Tomas Ražanauskas apie naująjį komandos žaidėją atsiliepė tik teigiamai: „Ramūnas puikus žaidėjas, tikrai bus labai naudingas mūsų ekipai. Kiekvienoje komandoje turi būti tokių patyrusių žaidėjų, o jo patirtis bus be galo naudinga jauniems žaidėjams.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!