Futbolo specialistą prieš rungtynes su Klaipėdos „Atlantu“ apdovanojo lygos prezidentas Deividas Šemberas, įteikęs jam atminimo taurę ir dovanų čekį. Geriausiu rato žaidėju pripažintas Klaipėdos „Atlanto“ saugas Ovidijus Verbickas.

Ketvirtame rate R. Poškaus vedama „Lietava“ iškovojo tris pergales, du kartus sužaidė lygiosiomis ir nusileido tik čempionui Vilniaus „Žalgiriui“ ir Kauno „Stumbrui“.

Lygos debiutantė lygiosiomis 0:0 sužaidė su Marijampolės „Sūduva“ ir „Atlantu“, iškovojo pergales prieš „Kauno Žalgirį“ ir Utenos „Utenį“.

Bene įspūdingiausią rato pasirodymą „Lietava“ spalio pradžioje pademonstravo Vilniuje, kai netikėtai 2:0 įveikė aikštės šeimininkus ir šių metų sidabro laimėtojus „Trakų“ futbolininkus. Be to, ketverias rungtynes iš eilės klubas išlaikė savo vartus „sausus“.

Po apdovanojimo Robertas Poškus pažymėjo, kad šis titulas – tai visos komandos nuopelnas.

„Džiaugiuosi. Tai tikrai man buvo staigmena. Šis apdovanojimas apskritai yra pirmas toks įvertinimas užimant vyriausiojo trenerio pareigas. Noriu padėkoti savo vaikinams, tai jų dėka gavau šį apdovanojimą“, – sakė „Lietavos“ strategas, klube dirbantis nuo sezono pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją