41-erių metų prancūzas „Arsenal“ ekipoje rungtyniavo šešerius metus. Per juos klubo legendai pavyko laimėti du „Premier“ lygos titulus, tris FA taurės trofėjaus ir du kartus buvęs futbolininkas tapo „Community Shield“ turnyro nugalėtoju.

Vis dėlto R. Piresas nemano, kad jau dabar A. Wengerui reikia pasitraukti iš komandos trenerio pareigų, tačiau po legendinio prancūzų stratego pasitraukimo į „Arsenal“ galėtų atvykti du specialistai.

Portalo goal.com paklaustas, ar A. Wengeras gali palikt „Arsenal“, buvęs futbolininkas atsakė: „Šiuo metu ne. Be to, Arsene'as vis dar turi sutartį su klubu.“

„Kas būtų tobula pamaina? Manau, kad Th. Henry, nes jis puikiai supranta „Arsenal“ žaidimą. Taip pat man patinka Carlo Ancelotti. Tačiau tai tik mano nuomonė ir nereiškia, kad šiuo metu klubui reikia Ancelotti“, – užbaigė R. Piresas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)