Pasak Independent, „gulbės“ tikisi išgirsti, jog R. Giggsas norėtų pakeisti antrojo trenerio postą „Old Trafford“ stadione į pagrindinio trenerio poziciją Velso ekipoje. Samuelis Luckhurstas iš Manchester Evening News atskleidė, jog jei pasiūlymas bus pateiktas, jis tikrai gali tapti „Swansea“ treneriu.

Buvęs Velso rinktinės atstovas „raudonųjų velnių“ ekipoje praleido visą savo žaidėjo karjerą, o treneriu ten dirbti pradėjo 2013 metais, Davido Moyeso asistentų štabe.

Independent pranešimu, R. Giggsas gali norėti likti „United“ ekipoje ir dėl to, jog šioje ekipoje nesaugi yra pagrindinio trenerio Louiso van Gaalo darbo vieta, o atleidus dabartinį trenerį, tikėtina, kad legendinis komandos žaidėjas taip pat būtų apsvarstytas kaip kandidatas perimti „Manchester United“ vairą.

Iki šiol R. Giggsas neturėjo jokių ryšių su „Swansea“ komanda, o ekipos fanus neramina tai, jog jis dar nėra dirbęs vyriausiuoju treneriu. Kita vertus, 64 rungtynės už Velso rinktinę turėtų būti pakankamai tam, kad sirgaliai jį priimtų pozityviai, jei komandos vadovybė sutartų su R. Giggsu dėl vyriausiojo trenerio darbo.