Šiame turnyre taškai skaičiuojami kiek kitaip ne įprastame formate. Už kiekvieną įvartį komanda gauna po papildomą tašką.

Nugalėtojams įvarčius pelnė Pablo Piatti, Jose Gaya bei Andresas Guardado, „Benfica“ gretose pasižymėjo Derley.

Kitame mače turnyro šeimininkai Londono „Arsenal“ nusileido „Monaco“ klubui. Vienintelis mačo įvartis buvo įmuštas 36-ą minutę - pasižymėjo Radamelis Falcao.

Rezultatai:

„Benfica“ 1 – 3 „Valencia“
2' [1 – 0] Derley
49' [1 – 1] J.Gaya
54' [1 – 2] P.Piatti
60' [1 – 3] A.Guardado

„Arsenal“ 0 – 1 „Monaco“
36' [0 – 1] R.Falcao

Sekmadienį Brėmene vykusiose draugiškose rungtynėse vietos „Werder“ futbolininkai sausu rezultatu 3:0 nugalėjo Londono „Chelsea“.
Du iš trijų vokiečių įvarčių buvo įmušti nuo 11 metrų žymos.

20-ą rungtynių minutę Johnas Terry baudos aikštelėje sužaidė ranka ir teisėjas skyrė baudinį, kurį realizavo Eljero Elia. 37-ą minutę šeimininkų persvarą padvigubino Ludovičius Obraniakas, kuris galva pasiuntė kamuolį į vartus.

Trečiasis įvartis į „Chelsea“ vartus krito jau per pridėtą laiką. Teisėjas nusprendė, kad Nathanas Ake sužaidė neleistinai, kai stabdė Nilsą Peterseną ir skyrė dar vieną baudinį, kurį realizavo Felixas Kroosas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją