Nors Šveicarija garsėja kaip itin saugi šalis, prabangūs „Hublot“ laikrodžiai (vieno kaina – 93 tūkst. eurų) patraukė ilgapirščių dėmesį.

FIFA atstovas patvirtino, kad „Big Bang Football“ markės laikrodžių vagystė buvo pastebėta prieš pat ceremoniją, todėl organizatoriams suktis teko labai greitai – Cristiano Ronaldo ir kitoms ryškiausioms planetos futbolo žvaigždėms įteikti kitokie ir gerokai pigesni laikrodžiai, kuriuos žaibiškai parūpino FIFA partneriai „Hublot“.

FIFA jau kreipėsi į Šveicarijos policiją dėl įvykio tyrimo, tačiau daugiau jokios informacijos apie įvykį neskelbia. Nėra žinomi nei įtariamieji, nei jokios kitos incidento aplinkybės.

Taip pat pranešama, kad FIFA neatsisako idėjos laureatams išsiųsti „Big Bang Football“ laikrodžius – tai bus padaryta vėliau, prabangias prekes pagaminus pagal naują užsakymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)