Italijos vicečempionus į pergalę vedė naujokai. Iš „Manchester City“ pasiskolintas puolėjas Edinas Džeko jau pirmajame mače naujajame klube pelnė du įvarčius. Pirmą kartą kamuolį į vartus jis galingu smūgiu į „devyniukę“ pasiuntė sužaidus vos 4 min., antrą kartą puolėjas pasižymėjo pirmo kėlinio pabaigoje.

Vieną įvartį Italijos ekipai pelnė kitas naujokas Mohamedas Salahas.

„Roma“ tiesiog siautėjo pirmą mačo valandą ir 63 min. pirmavo 6:0. Kaip ir šią savaitę vykusiame UEFA Supertaurės mače su „Barcelona“ beviltiškai atsilikusi „Sevilla“ bandė gelbėtis ir sugebėjo pelnyti keturis įvarčius.

Įspūdingą „Roma“ pergalė suteikė ekipos gerbėjams dar daugiau vilčių, jog artėjančiame „Serie A“ sezone sostinės klubas pagaliau sugebės iš čempiono sosto išversti pastaraisiais metais Italijoje dominuojančią Turino „Juventus“ ekipą.

Rezultatas:

„Roma“ 6–4 „Sevilla“

4' [1–0] Edin Džeko
8' [2–0] Vasilios Torosidis
42' [3–0] Edin Džeko
44' [4–0] Radja Nainggolan
56' [5–0] Mohamed Salah
63' [6–0] Francesco Totti (iš 11 m baudinio)
71' [6–1] Denis Suarez
77' [6–2] Jose Antonio Reyes
83' [6–3] Coke
86' [6–4] Denis Suarez

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)