Britų portalas praneša, kad netrukus O. G. Solskjaeras bus paskirtas ilgalaikiu „Man United“ strategu, tačiau uždirbs beveik dvigubai mažiau nei jo pirmtakas Jose Mourinho.

Skelbiama, kad norvegas uždirbtų apie 7,5 mln. svarų. Tuo metu iki jo dirbęs ir komandą pirmoje sezono pusėje į duobę įstūmęs portugalas uždirbdavo apie 15 mln. svarų per sezoną.

Klubo vadovybė dėl O. G. Solskjaero apsisprendė po epinės „Man United“ pergalės Paryžiuje, kai svečiai iš Mančesterio 3:1 įveikė PSG, atsirevanšavo už nesėkmę namuose (0:2) bei pateko į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Kuomet norvegas gruodžio antroje pusėje stojo prie „raudonųjų velnių" vairo, per 17 žaistų rungtynių visuose frontuose pralaimėjo tik kartą bei tapo pirmuoju strategu, kuris Čempionų lygos atkrintamosiose išvykoje sugebėjo panaikinti dviejų įvarčių deficitą bei patekti į kitą etapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)