Rungtynes startinėje sudėtyje pradėjęs lietuvis buvo labai patikimas komandos ramstis ir ne kartą gelbėjo savo komandą. Tą daryti jam teko jau antrą rungtynių minutę, kai teko atremti pavojingą baudos smūgį. Dar vieną pavojingą smūgį lietuvis atrėmė 24-ają minutę.

Itin pavojingą varžovų ataką niekais patyręs vartininkas pavertė ir 80-ają minutę, tačiau 87-ają praėjusį sezoną Turkijoje žaidęs vartininkas buvo bejėgis prieš Robertą Muhreną, kuris įmušė pergalingą įvartį.

Po vienuolikos mačų „ADO Den Haag“ turi vienuoliką taškų ir užima vienuoliktą vietą turnyrinėje lentelėje.

Nesėkmę sekmadienį Azerbaidžane patyrė ir Tado Simaičio atstovaujamas Gendžės „Kapaz“ klubas. Lietuvio ekipa išvykoje rezultatu 0:2 pralaimėjo „Zira“ klubui ir nukrito į penktą vietą turnyrinėje lentelėje.

Vartininkas iš Lietuvos žaidė visas 90 minučių ir praleido du įvarčius. Vieną iš jų nuo vienuolikos metrų žymos.

Kiek geriau sekėsi Tomo Švedkausko komandai Italijos „Lega Pro“ pirmenybėse. Lietuvio ekipa išvykoje rezultatu 2:1 įveikė „Prato“ ekipą ir iškovojo antrą pergalę šiame sezone bei pakilo į 16-ają vietą turnyrinėje lentelėje.

„Roma“ klubui priklausantis vartininkas žaidė visas 90 minučių ir po dviejų „sausų“ rungtynių iš eilės šį kartą praleido vieną įvartį.