Be traumuotos savo žvaigždės Kyliano Mbappe žaidusi PSG Prancūzijos sostinėje iš pradžių atsiliko po svečių žaidėjo Branco van den Boomeno įvarčio 20-ą min. Tačiau dar prieš pertrauką rezultatą fantastišku įvarčiu išlygino Achrafas Hakimi (38-ą min.).

PSG pergale antrajame kėlinyje pasirūpino pasaulio čempionas Lionelis Messi. Argentinietis 58-ą min. taip pat pasižymėjo gražiu įvarčiu.

Su 54 taškais PSG pirmauja Prancūzijos čempionate, o artimiausi persekiotojai Marselio „Olympique“ (46 taškai) ir „RC Lens“ (45) gali skirtumą sumažinti po sekmadienio rungtynių.

Tiesa, paryžiečių pergalės džiaugsmą kiek aptemdė dar viena trauma – 14-ą min. Renato Sanchesas dėl traumos su ašaromis akyse buvo priverstas palikti aikštę.

UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje vasario 14-ą dieną PSG surems pečius su Miuncheno „Bayern“. Šiose rungtynėse vis dar gali nebūti sugrįžęs K. Mbappe, kuris dėl kairės kojos traumos negalės žaisti apie tris savaites.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją