Priešpaskutiniame Prancūzijos pirmenybių ture ekipos nebe pirmą kartą žengė į aikštę žaidėjų numerius pažymėjusios vaivorykštės – LGBTQ+ bendruomenės simbolio – spalvomis.

Autoritetingiems Prancūzijos leidiniams „L‘Equipe“ ir „Le Parisien“ neprasprūdo pro akis, jog praėjusiame sezone I. Gueye praleido to paties turo rungtynes motyvuojant skrandžio problemomis.

Šįkart PSG vairininkas Mauricio Pochettino teigė, jog 32-ejų futbolininkas iš Senegalo nėra patyręs jokios traumos, bet nežaidė dėl asmeninių priežasčių.

I. Gueye atstovai viešai neigė versiją, kad saugas nenorėjo vilkėti aprangos su vaivorykšte, tačiau kitos priežasties taip ir nenurodė.

Tarptautinė kovos su homofobija, transfobija ir bifobija diena minima gegužės 17 d.


PSG šeštadienį svečiuose ir be I. Gueye iškovojo lengvą pergalę 4:0. Du įvarčius pelnė Lionelis Messi, abukart jam asistavęs Kylianas Mbappe pridėjo dar vieną smūgiuodamas nuo 11 m žymos, sykį pasižymėjo ir Angelis Di Maria.

Čempionatą M. Pochettino auklėtiniai užbaigs kitą šeštadienį namuose su „Metz“.

Nors intriga kovoje dėl titulo išsikvėpė jau senokai, dėl sidabro medalių ir antrojo tiesioginio kelialapio į kito sezono UEFA Čempionų lygos grupių etapą vis dar atkakliai konkuruoja „Monaco“ ir „Marseille“, turinčios po 68 taškus. Į šias lenktynes dar viliasi įsiterpti ir „Rennes“ (65 tšk.).

Trečią vietą užimsianti komanda varžysis Čempionų lygos atrankoje.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją