Pernai „Strasbourg“ ekipos laimėtą titulą po metų pertraukos susigrąžino PSG futbolininkai, kurie šventė pergalę 11 metrų baudinių serijoje.

Nei PSG, nei „Lyon“ nepasižymėjo tiek per pagrindinį laiką, tiek per pratęsimą, o baudinių serijoje paryžiečiai buvo pranašesni 6:5.

Lemtingu tapo netikslus Bertrando Traore smūgis. Po jo mušęs Pablo Sarabia vartininką nuginklavo ir padovanojo PSG titulą.

Primename, kad prieš savaitę vykusiame Prancūzijos taurės („Coupe de France“) finale taip pat triumfavo PSG klubas, kuris „Stade de France“ stadione 1:0 (1:0) įveikė „Saint-Etienne“ ekipą ir čempionu tapo 13-ąjį kartą.

Tiesa, tuomet Paryžiaus ekipa pranešė, kad dėl patirtos čiurnos traumos vienas komandos lyderių Kylianas Mbappe be futbolo privalės praleisti apie tris savaites, įskaitant ir rugpjūčio 12 dieną Lisabonoje numatytą UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį su Bergamo „Atalanta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)