„Lietuvos nacionalinė rinktinė pradeda naujas kovas pasaulio čempionato atrankoje. Šį etapą nusprendėme pasitikti su naujomis aprangomis. Labai norėjome šias aprangas pristatyti futbolo bendruomenei gyvame renginyje, tačiau atsižvelgus į dabartinę pandeminę situaciją, pasirinkome padaryti tai virtualioje erdvėje. Kelis mėnesius dirbome prie šio projekto, kad aprangos būtų stilingos, modernios ir derėtų su mūsų atnaujintu rinktinių logotipu – modernizuotu Vyčiu. Tikimės, kad aprangos sirgaliams patiks ir jie turės galimybę jomis pasipuošti, kai tik galės stebėti rungtynes stadione“, – kalbėjo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Rinktinės aprangos buvo sukurtos „Hummel“ LEAD kolekcijos bei Lietuvos tautinių spalvų pagrindu, rašoma LFF pranešime.

Kolekcijos idėja – įtraukti kasdienius madingus elementus į klasikinį komandinio sporto dizainą. Kuriant naują kolekciją, buvo atlikti svarbūs techniniai sprendimai, skirti aukšto meistriškumo sportininkams – lengva medžiaga ir drėgmės valdymo technologija, kurie užtikrina funkcionalumą ir komfortą aikštėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)