„Šią naujieną skelbiame su dvejopais jausmais. Mes labai džiaugiamės ir didžiuojamės naujomis stratego Valdo Dambrausko karjeros galimybėmis, kurio laukia nauji iššūkiai kito lygio čempionate.

Valdai, esi mūsų šeimos narys ir visada esi laukiamas vėl čia! Sėkmės tau, ačiū už abipusį augimą ir bendrą kovą, už sunkų darbą bei pergales ir iškovotus sidabro medalius ir Latvijos taurę“, – feisbuke skelbė RFS klubas.

42-ejų strategas siejamas su Kroatija ir HNK „Gorica“ klubu. Čia žaidžia Paulius Golubickas, o klubo viceprezidentas – Mindaugas Nikoličius.

M. Nikoličius ir V. Dambrauskas kartu dirbo 2014-2017 metais Vilniaus „Žalgirio“ klube bei dukart iškovojo Lietuvos čempionų titulą.

„Gorica“ praėjusį savaitgalį patyrė ypač skaudžią nesėkmę svečiuose – net 0:6 nusileido Splito „Hajduk“ ekipai. Po skaudaus smūgio klubo ir trenerio Sergejaus Jakirovičiaus keliai išsiskyrė.

Artimiausias rungtynes „Gorica“ žais vasario 28 dieną su Pulos „Istra“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)