Rezultatyviausias FIFA 2018 turnyro žaidėjas Harry Kane'as ir kompanija prieš žaidimą kamuoliu ir tempimo pratimus pasiskirstė grupelėmis ir žaidė žaidimą „išsaugok vištą“. Iš šono tai atrodė keistai, bet kartu ir linksmai. Bent jau patys futbolininkai, atrodo, smagiai leido laiką.

G. Southgate'o dispozicijoje bus visi rinktinės žaidėjai. Nepaisant didžiulės euforijos šalyje ir galimybės pirmą kartą nuo 1966 metų prasibrauti į pasaulio čempionato finalą, futbolo tėvynės atstovai įtampos nejaučia.

Priminsime, kad į pusfinalį Anglijos rinktinė pateko ketvirtfinalyje 2:0 įveikusi švedus. Tai pirmas anglų pasiektas planetos pirmenybių pusfinalis nuo 1990 metų.

„Noriu, kad žaidėjai tęstų tai, ką darė visą šį čempionatą – žaistų drausmingai gynyboje, būtų organizuoti ir taktiškai reaguotų į pokyčius, jaustų laisvę atakoje ir kurtų gražų futbolą“, – prieš pusfinalį su Kroatija kalbėjo anglų strategas G. Southgate'as

Pusfinalio dvikovą Anglija – Kroatija kviečiame sekti kartu su DELFI trečiadienį nuo 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)