Gynėjas Vytautas Andriuškevičius dėl Švedijos taurės finale patirtos traumos į stovyklą neatvyko. Saugas Arvydas Novikovas yra Vilniuje, tačiau tik dėl gydytojų apžiūros - mažai tikėtina, kad jis galės prisijungti prie rinktinės.

Komandos sąrašą papildė du Vilniaus „Žalgirio“ nariai - pastaruoju metu krašto gynėju žaidžiantis Vaidotas Šilėnas ir saugas Mantas Kuklys.

Pirmadienio vakare komanda atvyko į treniruotę LFF stadione. Lenkijos ir Lietuvos klubuose savaitgalį žaidę futbolininkai turėjo šiek tiek lengvesnį krūvį ir sportavo atskirai nuo pagrindinės grupės.

Pirmoje treniruotėje negalėjo dalyvauti gynėjas Mantas Fridrikas, kuris pirmadienį žaidė Lietuvos čempionato rungtynes „Šiaulių“ gretose.

Antradienį į Lietuvą turėtų sugrįžti atvykti gynėjas Tomas Mikuckis ir saugas Edgaras Česnauskis. Abu lietuviai pirmadienį Chabarovske atstovavo savo klubams atkrintamosiose rungtynėse dėl vietos Rusijos „Premier“ lygoje ir dar turės keliolikos valandų kelionę į Lietuvą.

Su komanda treniravosi saugas Martynas Dapkus, tačiau jis planuoja vėliau prisijungti prie jaunimo (U-21) rinktinės, kuri stovyklauja Marijampolėje ir birželio 6-ąją pradės Europos čempionato atranką.

Lietuvos ir Graikijos rinktinių dvikova vyks birželio 7 dieną LFF stadione, rungtynių pradžia – 21 val. 45 min.

 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)