Pirmame kėlinyje prancūzai beveik neleido varžovams kontroliuoti kamuolio ir dominavo aikštėje. 3-ią minutę Jonathanas Perezas įsimušė į savo vartus, kai Lanndry N‘Gala smūgiavo į vartus. 9-ą minutę „Les Bleus“ padvigubino pranašumą, kai Abdessamadas Mohammedas galingu tolimu šūviu nepaliko vilčių vartininkui, o 17-ą minutę po sumaišties baudos aikštelėje pasižymėjo Adrienas Gasmi.

Antrame kėlinyje Andora gynėsi pavyzdingiau, bet neišvengė praleistų įvarčių. 29-ą minutę A. Mohammedas pasižymėjo iš arti. Likus kelioms sekundėms iki mačo galo, buvo skirtas baudinys į andoriečių vartus. Jį realizavo K. Hamdoudas ir įtvirtino Prancūzijos pergalę 5:0.

Andoros komandą penktadienį taip pat nugalėjo ir Lietuvos salės futbolininkai (5:1), kurie su Prancūzija susigrums sekmadienį. Mačo nugalėtojas iškovos kelialapį į antrą atrankos etapą, vyksiantį balandį.

Primename, kad Lietuva siekia teisės surengti 2020 metų pasaulio čempionatą. FIFA jo šeimininkus turi paskelbti gegužę. Lietuvos rinktinė dar niekuomet nedalyvavo Europos ar pasaulio pirmenybių finaliniuose etapuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)