„Stumbras“ labai kompaktiškai ginasi, analizavome juos. Jie turi individualiai pajėgių žaidėjų ir nebus lengva. Ši komanda demonstruoja neblogą futbolą. Matėme, kad „Sūduva“ Kaune jiems pralaimėjo. Galbūt neįvertino, o ir „Stumbras“ gerai žaidė. Mes žinome, ko tikėtis. Nepaisant visko, tikimės tik pergalės, norime įsitvirtinti lentelės viršuje“, – fkzalgiris.lt kalbėjo saugas.

Pergalingose rungtynėse prieš Marijampolės „Sūduvą“, kurias „Žalgiris“ namuose laimėjo 1:0, D. Šimkus aikštėje po keitimo pasirodė pirmojo kėlinio pabaigoje vietoje traumą patyrusio Liviu Antalio.

„Visada labai laukiu savo šansų ir noriu kuo daugiau žaisti. Taip susiklostė, kad į aikštę turėjau žengti pirmajame kėlinyje. Stengiausi parodyti geriausią žaidimą, svarbiausia, kad laimėjome. Kaune privalome išnaudoti stipriąsias savo žaidimo puses, kraštus. Puikios sportinės formos yra mūsų puolėjas Tomislavas Kišas, jis muša įvarčius. Tai labai gerai“, – atviravo D. Šimkus.

Šiuo metu A lygos turnyro lentelėje su 13 taškų „Žalgiris“ žengia pirmas, o „Stumbras“ su 10 taškų rikiuojasi antroje pozicijoje. Rungtynės Kauno NFA stadione šeštadienį prasidės 17.30 val.