„Norėjau būti arčiau šeimos ir norėjau žaisti. Sėdėti ant Maskvos „Torpedo“ komandos suolo ir tik už tai gauti pinigus – nemačiau tikslo. Svarbiausia, kad komanda laimėtų. Noriu dar grįžti į rinktinę, o sėdint ant suolo, to padaryti neįmanoma“, - sakė šios savaitės pradžioje į Lietuvą grįžęs puolėjas, pridūręs, kad jo klubo pasirinkimui didžiausią įtaką padarė naujas treneris Edgaras Jankauskas.

„Man užteko kelių treniruočių įsitikinti, kad Edgaro futbolo supratimas yra ne lietuviškas, o europietiškas. Labai didelis skirtumas, lyginant su kitais treneriais, su kuriais man yra tekę dirbti. Treniruotės akcentuotos, viskas kuo aiškiausiai išdėstoma. Dabartinis mūsų tikslas, kad kuo greičiau vienas kitą suprastumėm. Kuo greičiau sužinosim, tuo greičiau bus geri rezultatai“.

Futbolininkas tvirtina, kad yra neblogos sportinės ir pirmadienį rungtynėse su „Klaipėdos granitu“ pasistengs debiutuoti įvarčiu.

„Aš esu puolėjas, iš manęs treneriai ir komanda tikisi įvarčių. Tikiuosi, kad pirmadienį sulauks“, - sakė T. Labukas.

„Trakai“ debiuto rungtynes A lygoje žais pirmadienį 18.30 val. Vilniaus LFF stadione.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)