Argentinos rinktinė jau anksčiau užsitikrino tiesioginį kelialapį į šių metų lapkritį ir gruodį Katare vyksiančas planetos pirmenybes, tačiau savo žiūrovų akivaizdoje ji nepaliko jokių šansų varžovams iš Venesuelos.

35 min. Nicola Gonzalezas pelnė pirmą įvartį, o pergalę įtvirtino antrame kėlinyje po keitimo aikštėje pasirodęs Angelis Di Maria. 79 min. jis tiksliu smūgiu nuginklavo Venesuelos rinktinės vartininką Wuilkerį Farinezą, o dar po trijų minučių rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie L. Messio įvarčio.


Pastarasis į rinktinę sugrįžo po dviejų dėl ligos praleistų rungtynių ir šiame mače buvo vienas aktyviausių. Jis 5 kartus smūgiavo į varžovų vartus, tačiau tikslą pasiekė tik vienas smūgis. Beje, tai buvo septintasis 34 metų futbolininko įvartis šiose atrankos varžybose.

Nepralaimėtų rungtynių seriją iki 30-ies su Argentinos rinktine pratęsęs L. Messi po mačo neišvengė klausimų apie savo ateities perspektyvas. Pripažinęs, kad po pasaulio čempionato bus daug permainų, vienas geriausių visų laikų futbolininkų konkrečiau apie galimus pokyčius kalbėti atsisakė.

„Šiuo metu tikrai nežinau, ką veiksiu po pasaulio čempionato. Be abejo, puikiai suprantu, kad teks apsvarstyti daug dalykų ir priimti tam tikrus sprendimus. Bet apie juos galvosiu po pasaulio čempionato. Dabar mūsų laukia dar vienerios atrankos etapo rungtynės su Ekvadoru, birželį ir rugsėjį bus kelios kontrolinės rungtynės, tad kol kas visos mintys nukreiptos į pasirengimą čempionatui“, – teigė septynis kartus geriausiu planetos futbolininku išrinktas L. Messi.

Kovo 30 d. Argentina Pietų Amerikos zonos rungtynėse susitiks su kelialapį į Katarą taip pat jau iškovojusia Ekvadoro rinktine. Pasaulio čempionate taip pat dalyvaus Urugvajus ir Brazilija. Būtent su brazilais argentiniečiai sužais paskutines Pietų Amerikos zonos atrankos varžybų rungtynes. Tiesa, jų data kol kas nėra patvirtinta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją