40-ąją minutę „Tottenham“ gynėjas Sergio Reguilonas atkreipė mačo teisėjo Andre Marrinerio dėmesį į sujudimą tribūnose, kur vienam iš fanų sustreikavo širdis.

Teisėjas sustabdė rungtynes, o kitas „Tottenham“ gynėjas Ericas Dieris suskubo į pagalbą bei pradėjo ieškoti medikų ir defibriliatoriaus.

Sirgaliaus būklė galiausiai buvo stabilizuota, jis išvežtas į ligoninę, o rungtynės pratęstos.

Šiose rungtynėse „Tottenham“ jau 2-ąją minutę praleido pirmieji, tačiau dar per pirmąjį kėlinį atsakė trimis (Harry Kane'o, Tanguy Ndombele ir Heung-min Sono) įvarčiais bei galiausiai triumfavo 3:2.

83-ąją minutę iš aikštės už antrąją geltoną kortelę buvo išvarytas „Newcastle“ saugas Jonjo Shelvey.

„Newcastle“ komandai tai buvo pirmosios rungtynės po to, kai ją įsigijo investuotojai iš Saudo Arabijos. Spėjama, kad pirmadienį jie turėtų atleisti ekipos trenerį Steve'ą Bruce'ą.

Kitose sekmadienio „Premier“ lygos rungtynėse Londono „West Ham“ klubas Angelo Ogbonna įvarčio dėka svečiuose 1:0 palaužė Liverpulio „Everton“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją