Jurgeno Kloppo auklėtiniai svečiuose 1:1 sužaidė su Londono „Fulham“ vienuolike. „Raudonieji“ praleido 25-ąją minutę, bet 79-ąją minutę tašką išplėšė Mohamedo Salah realizuotas 11 metrų baudinys.

„Liverpool“ komandai jau kurį laiką negali padėti du pagrindiniai vidurio gynėjai Virgilas van Dijkas ir Joe Gomezas, o akistatoje su „Fulham“ susižeidė ir paskutinis šios pozicijos žaidėjas Joelis Matipas, patyręs nugaros traumą.

Vidurio gynėjo pozicijoje pastaruoju metu pratinasi žaisti saugas Fabinho, o sekmadienį gynyboje prie jo prisijungė ir dar vienas saugas – arčiau vartų atsitraukė kapitonas Jordanas Hendersonas.

J. Kloppas savo dispozicijoje šiuo metu neturi ir dar viso būrio traumuotų futbolininkų – Jameso Milnerio, Thiago Alcantaros, Diogo Jotos, Xherdano Shaqiri bei dar vieno gynėjo Kosto Tsimiko.

Nepaisant kluptelėjimo, „Liverpool“ toliau dalinasi pirmąją turnyrinės lentelės vietą su Londono „Tottenham“ ekipa, kuri sekmadienį svečiuose 1:1 sužaidė su Londono „Crystal Palace“.

23-ąją minutę Jose Mourinho kariauną į priekį išvedė Harry Kane‘as, bet šeimininkams tašką 81-ąją minutę išplėšė Jeffrey Schluppas.

Dar vieną pralaimėjimą patyrė šį sezoną stipriai buksuojantis Londono „Arsenal“ klubas. Mikelio Artetos auklėtiniai namuose 0:1 krito prieš „Burnley“.

58-ąją minutę už grubią pražangą raudoną kortelę prieš save išvydo „kanonierių“ saugas Granitas Xhaka, o mačo baigtį nulėmė 73-ąją minutę į savo vartus kamuolį nukreipęs Pierre‘as-Emerickas Aubameyangas.

Užtikrintą pergalę sekmadienį iškovojo „Leicester City“. Brandono Rodgerso auklėtiniai namuose 3:0 sutriuškino „Brighton“.

Ryškiausiomis spalvomis spindėjo „lapių“ žvaigždė Jamie Vardy. Puolėjas pelnė vieną įvartį bei atliko du rezultatyvius perdavimus Jamesui Maddisonui.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Southampton“ namuose 3:0 sutriuškino autsaiderius „Sheffield United“.

Pastaroji ekipa šį sezoną yra iškovojusi tik 1 tašką.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)