Jurgeno Kloppo auklėtiniai šeštadienį namie 1:0 palaužė „Brentford“ vienuolikę. Vienintelis įvartis krito 13-ąją minutę, kai M. Salah pasižymėjo po Virgilo van Dijko rezultatyvaus perdavimo.

Pastaruoju metu puikią sportinę formą demonstruojantis M. Salah pelnė įvartį „Anfield Road“ stadione jau devintame mače iš eilės. Tai yra visų laikų rekordas. Be to, tuo pačiu tai buvo jubiliejinis 100-asis jo įvartis šiame stadione.

Be to, egiptietis su 186 įvarčiais pasivijo Steveną Gerrardą. Dabar šie futbolininkai dalinasi penktą vietą rezultatyviausių visų laikų „Liverpool“ futbolininkų sąraše.

Šį sezoną tai buvo jau 30-asis M. Salah įvartis. Bent tiek įvarčių puolėjas įmuša pastaruosius tris sezonus iš eilės ir net keturis iš šešių sezonų ginant „Liverpool“ garbę.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją