Pastaruoju metu abi komandos savo aistruolių nedžiugina. „City“ ekipa buksuoja UEFA Čempionų lygoje, o Anglijos čempionato praėjusiame ture 1:2 pralaimėjo kukliam Londono „West Ham United“ klubui. Manuelio Pellegrini auklėtiniai, ginantys čempionų titulą, dabar užima trečią vietą (17 taškų).

Šią savaitę „Manchester City“ žaidėjai patyrė dar vieną smūgį. Jie Anglijos lygos taurės aštuntfinalio rungtynėse namie 0:2 nusileido „Newcastle United“ futbolininkams ir pasitraukė iš varžybų.

„Manchester United“ padėtis Anglijos lygoje dar prastesnė. „Raudomieji velniai“ – tik aštuntoje pozicijoje (13 taškų). Per paskutines dvejas rungtynes jie sukrapštė tik du taškus. Galėjo surinkti vos vieną, bet praėjusiame mače sugebėjo išplėšti lygiąsias per pridėtą laiką akistatoje su Londono „Chelsea“.

Pastaruosius keletą metų „City“ nuolat skriaudžia „United“ futbolininkus. Praėjusiose pirmenybėse „Miestiečiai“ abukart įtikinamai nugalėjo principinius varžovus – 4:1 ir 3:0. Iš paskutinių šešių dvikovų „Premier“ lygoje net penkiose pajėgesni buvo „City“ futbolininkai.

Tiesa, tarpusavio mūšiuose vis dar pirmauja „Raudonieji velniai“. Jie per visą klubų istoriją įvairiuose frontuose „Miestiečius“ įveikė 69 kartus, nusileido jiems 48 sykius, o 50 rungtynių baigėsi taikiai.

Susirėmimuose su „City“ dažniausiai puikiai žaidžia „United“ puolėjas Wayne'as Rooney. Jis į „Miestiečių“ vartus yra įmušęs 11 įvarčių. Tai absoliučiai geriausias rezultatas per visą šių komandų tarpusavio dvikovų istoriją.

Transliacijų tvarkaraštis:

lapkričio 1 d.

14.40 val. „Newcastle United“ – „Liverpool“
16.55 val. „Chelsea“ – „Queens Park Rangers“

lapkričio 2 d.

17.55 val. „Aston Villa“ – „Tottenham Hotspur“
20.00 val. „Manchester City“ – „Manchester United“

lapkričio 3 d.

21.55 val. „Crystal Palace“ – „Sunderland“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)