Šeimininkai jau 16-ąją mačo minutę išsiveržė į priekį – po Kevino de Bruyne perdavimo chaosu baudos aikštelėje pasinaudojo Bernardas Silva. Portugalas susistabdė kamuolį ir pasiuntė jį į tuščius vartus.

Nors atrodė, kad pirmenybių lyderiai greitai pelnys antrąjį įvartį ir pabėgs, tačiau svečiai atsilaikė ir pirmojo kėlinio pabaigoje pasinaudojo užmigusia varžovų gynyba. Kamuolį į baudos aikštelę pakėlė Simonas Francisas, o į vartus jį galva pasiuntė Callumas Wilsonas.

Po ilgosios pertraukos „Manchester City“ į aikštę išėjo susikaupę ir jau 57-ąją minutę antrą kartą mače išsiveržė į priekį. Šeimininkai susigrūdo varžovų baudos aikštelėje ir nesugebėjo sustabdyti Raheemo Sterlingo smūgio, kai šiam kamuolys atsidūrė prie pat kojos. Krašto saugui teliko kamuolį nukreipti į vartus.

Dar po 22 minučių kamuolį iš kairiojo baudos aikštelės krašto link vartų pasiuntė Leroy'us Sane. Proga ir varžovų pasimetimu pasinaudojo Ilkay'us Gundoganas. Vokietis, panašiai kaip R. Sterlingas, ramiai pasiuntė kamuolį į vartus ir užtvirtino „miestiečių“ pergalę.

Paskutiniame šeštadienio susitikime Mančesterio „United“ surėmė ginklus su vietos „Southampton“.

Jose Mourinho auklėtiniai labai prastai pradėjo mačą ir jau 13-ąją minutę po gražios atakos Obafemi Martins iškišo perdavimą Stuartui Armstrongui, kuris iš dešinės baudos aikštelės pusės paleido raketą į tolimąjį vartų kampą.

Prabėgus vos kelioms minutėms po laisvojo smūgio Cedricas Soaresas smūgiavo į viršutinį artimąjį kampą ir jau antrą kartą nepaliko vilčių Davidui De Gea.

Vis dėlto, „United“ nebuvo pasiruošę taip lengvai nusileisti varžovams. 33-iąją minutę Marcusas Rashfordas išbėgo į greitą puolimą ir surado kairėje bėgantį Romelu Lukaku, kuris sušvelnino rezultatą.

Motyvuoti įvarčio „raudonieji velniai“ toliau aktyviai spaudė varžovus ir tai atsipirko jau po 6 minučių. Į kontrataką išbėgo pirmąjį įvartį sukūręs M. Rashfordas. Krašto puolėjas iš dešinės pusės pasiuntė kamuolį link vartų, kur jo perdavimą „uždarė“ ir rezultatą išlygino Anderis Herrera.

Likusį laiką nei viena ekipa nebesugebėjo pasinaudoti progomis ir rungtynės baigėsi rezultatu 2-2.

Londono „Crystal Palace 2 - 0 „Burnley“

16 min. [1:0] Jamesas McArthuras
77 min. [2:0 Andrew Townsendas

„Huddersfield“ 1 - 2 „Brighton“

1 min. [1:0] Mathiasas Jorgensenas
45 min. [1:1] Shane‘as Duffy
69 min. [1:2] Florinas Andone

„Leicester City“ 2-0 „Watford“

12 min. [1:0] Jamie Vardy (11 m. baudinys)
23 min. [2:0] Jamesas Maddisonas

„Manchester City“ 3 - 1 „Bournemouth“

16 min. [1:0] Bernardo Silva
44 min. [1:1] Callumas Wilsonas
57 min. [2:1] Raheemas Sterlingas
80 min. [3:1] Ilkay Gundoganas

Niukaslo „United“ 0 - 3 Londono „West Ham United“

11 min. [0:1] Javieras Hernandezas
63 min. [0:2] Javieras Hernandezas
90 min. [0:3] Felipe Andersonas

„Southampton“ 2 – 2 Mančesterio „United“

13 min. [1:0] Stuartas Armstrongas
20 min. [2:0] Cedricas Soaresas
33 min. [2:1] Romelu Lukaku
39 min. [2:2] Anderis Herrera

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją