Ar koronavirusas diagnozuotas žaidėjams, ar klubų darbuotojams, BBC nepraneša. Aišku tiek, kad per minėtas dienas buvo patikrinti 748 futbolininkai, treneriai ir klubų aptarnaujančio personalo nariai.

Visiems, kuriems buvo nustatytas koronavirusas, tenka saviizoliuotis.

Pažymėtina, kad „Premier“ lygos komandos antradienį jau pradėjo bekontaktes treniruotes, tačiau jose dalyvauti nori ne visi žaidėjai.

Štai „Watford“ komandos kapitonas Troy'us Deeney viešai pareiškė nesitreniruosiantis, nes nori užtikrinti savo šeimos saugumą.

„Mes turime sugrįžti šią savaitę, bet aš pasakiau pratybose nedalyvausiantis, nes tai nėra saugu. Mano sūnui – penkeri metai, jis turi kvėpavimo sunkumų, todėl nenoriu jam sukelti dar didesnio pavojaus“, – aiškino T. Deeney. Kol kas nėra aišku kaip į žaidėjo pareiškimus reaguos pats „Watford“ klubas.

Dėl koronaviruso pandemijos „Premier“ lyga yra suspenduota nuo kovo 13-osios.

Tikimasi, kad varžybos be žiūrovų bus atnaujintos birželio 12-ąją, tačiau nauji COVID-19 atvejai situaciją iš naujo komplikuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)