Planuojama, kad sezonas bus pratęstas nuo birželio 8-osios už uždarų durų vyksiančiuose susitikimuose. Prieš rungtynes visi futbolininkai, treneriai ir kiti rungtynėse dalyvaujantys asmenys bus tiriami.

Vaizdo konferencijoje nebuvo aptarta, kada sezonas galėtų pasibaigti, o taip pat liko atviras klausimas dėl atlyginimų mažinimo bei vasaros perėjimų lango.

Siekiant pratęsti sezoną, „Premier“ lygai pirmiausia reikės sulaukti Jungtinės Karalystės vyriausybės leidimo.

Pasak pranešimų, anglų klubai nesiryžta galvoti apie sezono atšaukimą dėl potencialių milžiniškų finansinių nuostolių. Kartu sudėjus, „Premier“ lygos dalyviai dėl nutraukto sezono prarastų daugiau nei milijardą eurų.

„Premier“ lygos sezonas buvo sustabdytas kovo 13-ąją dieną. Daugumai ekipų yra likę sužaisti po devynis mačus, o užtikrintai pirmauja „Liverpool“ futbolininkai, kurie prieš „Manchester City“ turi net 25 taškų persvarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)