Serbai lemiamose atrankos rungtynėse svečiuose Portugalijos rinktinę palaužė 2:1. Pirmajame kėlinyje įvarčiais apsikeitė Renato Sanchesas ir Dušanas Tadičius, o per pridėtą rungtynių laiką pergalingą įvartį pelnė Aleksandras Mitrovičius.

Serbai laimėjo A grupę su 20 taškų, o portugalai su 17 taškų liko antri bei dėl patekimo į pasaulio čempionatą turės kovoti papildomame atrankos turnyre.

Sekmadienį kelialapį į planetos pirmenybes iškovojo ir Ispanijos futbolininkai, kurie B grupės lyderių mūšyje namie 1:0 nugalėjo Švedijos rinktinę, likusią antroje grupės vietoje.

Ispanams šiame susitikime būtų užtekę ir lygiųjų, bet pergalę šeimininkams 86-ąją minutę išplėšė Alvaro Morata įvartis.

Prie pasaulio čempionato priartėjo Šiaurės Makedonijos rinktinė, patekusi į antrą antrankos etapą. Makedonai 3:1 nugalėjo Islandiją ir trečioje J grupės vietoje paliko Rumuniją.

Vokietija savo pasirodymą baigė išvykoje 4:1 nugalėdama Armėniją. Du įvarčius Hansi Flicko kariaunai pelnė Ilkay'us Gundoganas, po vieną – Kai Havertzas ir Jonas Hoffmanas.

Kitose rungtynėse Airija 3:0 sutriuškino Liuksemburgą, Rumunija 2:0 įveikė Lichtenšteiną, o Graikija 1:1 sužaidė su Kosovu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)