„Daily Mail“ kalbino Mančesterio vyriausiąjį konsteblį Ianą Hopkinsą, kuris tokias didelį ažiotažą keliančias rungtynes kaip lyderių „Liverpool“ ir „Manchester City“ kaktomuša laiko potencialia problema miestui.

Nepaisant to, jog atnaujinti sezoną ketinama tuščiomis tribūnomis.

„Baiminamės, kad žmonės vis tiek rinksis prie stadiono, net ir tuo atveju, jei rungtynės vyktų neutralioje teritorijoje. Neabejoju, kad įdomiausios rungtynės sutrauks minias. Reikia labai, labai gerai apie tai pagalvoti“, – pažymėjo pareigūnas.

Policija kol kas nėra gavusi jokių konkrečių „Premier“ lygos pasiūlymų dėl sezono atnaujinimo.

„Didelė žmonių masė negalės patekti į stadioną, paversdama policijos darbą neįmanoma misija. Kurią reikės atlikti ne tik prieš bei po rungtynių, bet ir dvi valandas žaidimo metu. Tai būtų milžiniškas iššūkis šiuo sudėtingu laikotarpiu, kai ir taip esame paskendę darbuose.

Dvigubai bjauru dėl to, jog užtikrinti viešąją tvarką aplink arenas policija turėtų iš savo kišenės. Klubai sumoka tik už priežiūrą stadionuose, o kas vyksta už jų ribų – jau policijos rūpestis. Mums tektų apmokėti visas sąskaitas už papildomą darbą.

Jei atvirai, nenoriu, kad mano pareigūnai rizikuotų, o policija patirtų didžiulių išlaidų vardan sporto, kuris pats generuoja milžiniškas pajamas. Būtų absurdiška švaistyti mokesčių mokėtojų surinktus resursus tam, kad turtuoliai galėtų toliau pelnytis“, – griežtos nuomonės laikosi Vakarų Midlandso policijos komisaras Davidas Jamiesonas.

Primename, kad „Premier“ lygoje liko sužaisti 9 turus – viso 92-ejas rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)