Sausio viduryje traumą patyręs Anglijos rinktinės kapitonas, anot klubo, į treniruočių procesą turėjo grįžti tik kovo pradžioje, tačiau sparčiai traumą išsigydęs puolėjas futbolo nežaidė kiek daugiau nei mėnesį.

Pirmame kėlinyje aikštėje vyravo gana klampus žaidimas, iki ilgosios pertraukos labai didelių progų neturėjo nei šeimininkai, nei svečiai.

50 min. tolimas H. Kane'o smūgis privertė kaip reikiant padirbėti Tomui Heatonui: vartininkas šuoliu gelbėjo komandą nuo įvarčio.

Tačiau įvartis krito į svečių vartus: puolėjas iš Naujosios Zelandijos Chrisas Woodas po kampinio siekė kamuolį galva ir nukreipė jį į viršutinį vartų kampą – Hugo Llorisas neturėjo jokių šansų išgelbėti ekipą nuo įvarčio.

Tai – 7-asis 27-erių Ch. Woodo įvartis šiame „Premier“ lygos sezone.

„Tottenham“ ilgai neužtruko bandydama išlyginti rezultatą: nuo šoninės linijos kamuolį į priekį toli metė Danny Rose'as, į priekį pabėgęs H. Kane'as įsiveržė į baudos aikštelę ir 65 min. nestipriai, bet tiksliai jį pasiuntė į vartus.

83 min. neužtikrintai gynyboje sužaidusi „Tottenham“ vėl turėjo kamuolį išsispirti nuo aikštės vidurio: 83 min. Ashley Barnesas iš arti pelnė antrąjį „Tottenham“ įvartį ir savo aštuntąjį „Premier“ lygoje.

Po pergalės „Burnley“ su 30 taškų lieka 13-oje vietoje, 60 taškų „Tottenham“ užima 3-ią vietą.

Pirmauja „Liverpool“ ir „Man City“, abi ekipos yra surinkusios po 65 taškus, tiesa Jurgeno Kloppo auklėtiniai turi vienerias rungtynes atsargoje.

Rezultatas

„Burnley“ 2 – 1 „Tottenham“

57 min. [1:0] Chrisas Woodas

65 min. [1:1] Harry Kane

83 min. [2:1] Ashley Barnes

Kiti šeštadienio „Premier“ lygos susitikimai:

„Bournemouth“ 1 – 1 „Wolves“

14 min. [1:0] Joshua King

83 min. [1:1] Raul Jimenez

„Newcastle“ 2 – 0 „Huddersfield“

20 min. – Tom Smith, raudona kortelė („Huddersfield“)

46 min. [1:0] Salomon Rondon

52 min. [2:0] Ayoze Perez

„Leicester“ 1 – 4 „Crystal Palace“

40 min. [0:1] Michy Batshuayi

64 min. [1:1] Jonny Evans

70 min. [1:2] Wilfried Zaha

81 min. [1:3] Luka Milivojevic

90 min. [1:4] Wilfried Zaha



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją