38 min. antrąjį ekipos įvartį pelnė panevėžietis Vykintas Slivka.

Kaip pastebi žurnalistas Markas Atkinsonas, 23-ejų lietuvis tapo vienu ekipos lyderių, ir taurės rungtynėse jis 11-ą kartą buvo įtrauktas į startinę ekipos sudėtį per pastarąsias 12 rungtynių.

Tai, anot žurnalisto, kiek stebina, turint omeny jo pirmuosius 18-a mėnesių klube.

„Nebuvo lengva praėjusiame sezone išskirti Johno McGinno, Dylano McGeoucho ir Scotto Allano trio, tačiau „Juventus“ klubui priklausęs jaunuolis demonstruoja, kodėl anksčiau atstovavo „Bianconeri“ ir kodėl šiuo metu sulaukia vis daugiau šansų aikštėje“, – rašo M. Atkinsonas.

V. Slivka rungtyniavo dešiniojo saugo pozicijoje ir, anot futbolo eksperto, jis šioje pozicijoje puikiai tinka. „Lietuvio perdavimai – vis tikslesni ir aiškesni, jis nebijo jungtis į atakas.

Kartais jo stilius gali pasirodyti nepatogus, bet pagal dabartinę jo sportinę formą, jis vertas būti starto vienuoliktuke“, – rašo „Edinburgh News“ žurnalistas.

2013 m. V. Slivka persikėlė į Turino „Juventus“ jaunimo ekipą, 2014 m. sudarė trejų metų sutartį su Turino klubu, tačiau visą tą laiką buvo nuomojamas kitiems klubams. Galiausiai 2017 m. liepos pabaigoje persikėlė į Edinburgo „Hibernian“ komandą.

Šiame sezone lietuvis žaidė 27-iose rungtynėse, iš jų 19-a Škotijos čempionate, 6-i mačai sužaisti Europos lygos atrankoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)