A. Fergusonas į ligoninę pateko kelios valandos iki „League 1“ čempionato rungtynių tarp „Docaster Rovers“ ir „Wigan“ pradžios. Tai buvo paskutinis sezono mačas „Doncaster Rovers“ klubui, o šias A. Fergusono sūnaus vadovaujama ekipa pralaimėjo 0:1.

„Tipiškas Seras Alexas. Jis negali liautis kalbėjęs apie futbolą“, – „Sun“ cituoja neįvardintą šeimai artimą šaltinį.

Po operacijos A. Fergusonas pribloškė artimuosius pareiškęs, kad po poros savaičių keliaus į Kijevą gyvai stebėti Čempionų lygos rungtynių.

Mat šį savaitgalį vyksiantį „FA Cup“ finalą tarp „Manchester United“ ir „Chelsea“ dėl silpnos sveikatos bus priverstas stebėti ne tribūnose, o ramioje aplinkoje.

„Gerai, dėl „FA Cup“ jau šansų neturiu, o kaip dėl Kijevo?“, – savo klausimu šeimą stebino A. Fergusonas.

O Kijeve žais buvęs A. Fergusono auklėtinis Cristiano Ronaldo, pastarasis buvusį trenerį gerbia kaip tėvą.

A. Fergusonui šeštadienį atlikta skubi operacija dėl smegenų kraujosruvos.

Pranešama, kad operacija pavyko labai gerai, bet jam reikia intensyvios priežiūros, siekiant įtvirtinti atsigavimą. „Manchester United“ simbolis A. Fergusonas treniravo klubą beveik 27-erius metus ir pasitraukė į pensiją 2013-aisiais.

A. Fergusonas net 13 kartų iškovojo Anglijos „Premier“ lygos čempionų titulą, du kartus jo vadovaujamas klubas tapo geriausiu UEFA Čempionų lygoje, penkis kartus laimėjo FA taurę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją