Rimanto Viktoravičiaus treniruojama rinktinė sužais dvejas rungtynes išvykoje – rugsėjo 17 dieną prieš Šveicariją ir rugsėjo 21 dieną prieš Rumuniją.

R. Viktoravičius stovyklos metu įvardijo svarbiausius akcentus prieš rugsėjo mėnesio akistatas: „Mūsų laukia grupės rungtynės prieš gerai pažįstamas varžoves, tad stengsimės geriau pasiruošti šiam atrankos ciklui. Manau, kad tam esame pasiruošę.

Mūsų rinktinės žaidėjos yra gražiame futbolo amžiuje, kuriame susipina jaunystė ir patirtis, tad jos galės atsiskleisti. Į rinktinę sugrįžusios žaidėjos Oksana Imanalijeva, Greta Lukjančukė ir Simona Petravičienė įneš daugiau patirties, yra motyvuotos ir, manau, kad komandai tikrai padės“.

Po motinystės pertraukos rinktinės sudėtį papildžiusios vartininkė Greta Lukjančukė ir saugė Simona Petravičienė džiaugėsi, jog rinktinės štabas jas svetingai priėmė.

„Smagu grįžti į rinktinę jau kaip mamoms su dukromis. Esame dėkingos, kad mums suteikė tokią galimybę būti komandoje ir nebijojo įtraukti su vaikais. Tai labai teigiamas pavyzdys visoms kitoms žaidėjoms, kad būdama mama tu irgi gali žaisti ir atstovauti savo šaliai“, – teigė Greta Lukjančukė.

„Džiaugsminga ir dėl to, kad treneriai žiūri į ateitį, kaip į perspektyvą – pritraukia naujas žaidėjas jau nuo pat mažens, tai labai smagu“, – pridūrė Simona Petravičienė.

Atrankos grupės varžybų tvarkaraštis:

Rugsėjo 17 d. 20:00 val. Šveicarija – Lietuva, „Arena Thun“ stadionas, Tunas.

Rugsėjo 21 d. 20:30 val. Rumunija – Lietuva, Rumunijos futbolo federacijos centras Mogošoajoje.

Lietuvos nacionalinės moterų rinktinės žaidėjų sąrašas:

Vartininkės: Greta Lukjančukė (FK „Gintra“), Klaudija Savickaitė (FK „Kauno Žalgiris“), Meda Šeškutė (FK „Gintra“);

Gynėjos: Milda Liužinaitė (FK „Kauno Žalgiris“), Algimantė Mikutaitė (FK „Gintra“), Vestina Neverdauskaitė (FK „Gintra“), Monika Piesliakaitė (FK „Kauno Žalgiris“), Loreta Rogačiova (SKP „Bielawianka“, Lenkija), Tereza Romanovskaja (FK „Gintra“), Greta Valikonienė (FK Vilnius), Lolita Žižytė (FC „Venezia“, Italija);

Saugės: Dovilė Gailevičiūtė (FK „Gintra“), Monika Grikšaitė (FK „Banga“), Oksana Imanalijeva („Kings Lynn“, Anglija), Anika Kyžaitė (MFA „Žalgiris“-MRU), Karilė Liužinaitė (MFA „Žalgiris“-MRU), Simona Petravičienė (FK „Gintra“), Paulina Sarkanaitė (FK „Gintra“), Liucija Vaitukaitytė (ASD „Calcio Pomigliano“, Italija), Vitalija Žatkina (FK „Banga“);

Puolėjos: Rimantė Jonušaitė (FK „Gintra“), Ugnė Lazdauskaitė (MFA „Žalgiris“-MRU).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)