Vokiečio auklėtiniai 0:2 išvykoje nusileido Londono „Chelsea“ futbolininkams ir baigė pasirodymą šiame turnyre, o po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje J. Kloppas sulaukė ir klausimo ne apie žaidimą, o apie koronavirusą – ar treneris jaudinasi dėl ligos plitimo ir kaip tai gali paveikti jo treniruojamą kolektyvą.

Tai išgirdęs 52-ejų vokietis žurnalistui išrėžė trumpą moralą.

„Man gyvenime nepatinka, kai apie labai rimtus dalykus yra klausinėjama ir futbolo trenerių nuomonės. Aš to nesuprantu. Iš tikrųjų aš šitų dalykų nesuvokiu, ir jeigu to paties paklausčiau jūsų, atsidurtumėte tokioje pat padėtyje. Tikrai nėra būtina, kad žinomi žmonės pasisakytų apie tokius įvykius“, – kalbėjo „Liverpool“ strategas.

Neklausydamas pasiaiškinimų jis tęsė: „Apie tai turi kalbėti kompetentingi asmenys, o ne tokie, kaip aš. Kodėl žmonės, neįsigilinę į problemą, turi pasisakyti? Klauskite išmanančių, o ne futbolo trenerių. Ir tada gausite gerą atsakymą arba jo negausite. O futbolo treneriai... Politika, koronavirusas... Kodėl klausiate manęs?

Aš dėviu beisbolo kepuraitę ir vaikštau prastai nusiskutęs. Aš susirūpinęs kaip ir visi kiti. Aš gyvenu šioje planetoje ir noriu būti saugus ir sveikas. Visiems linkiu viso ko geriausio, bet mano nuomonė apie koronavirusą nėra svarbi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)