DELFI žiniomis, V. Liubšiui galva į kaktą smogė „Ekrano“ generalinis direktorius Tomas Sitnikovas. Liudininkų teigimu, incidentas įvyko kai V. Liubšys T. Sitnikovui kažką pasakė. Incidentas įvyko pasibaigus rungtynėms, apie pusė dešimtos vietos laiku. V. Liubšiui prakirstas antakis.

„Eidamas išsakiau savo nuomonę apie rungtynes, pasakiau, kad gaila, jog klubas, į kurį tiek įdėta, taip beviltiškai pralaimi. Tada buvo netikėtas smūgis galva“, - DELFI sakė V. Liubšys. Jis teigė nesuprantąs, už ką klubo vadovas jam smogė. „Ekrano“ sporto direktorius kol kas negalėjo pasakyti, ar dėl smūgio kreipsis į teisėsaugininkus. „Dabar daugiau nenoriu komentuoti, greit pamatysite“, - žadėjo jis.

Apie puse šeštos ryto grįžęs į Panevėžį V. Liubšys kreipėsi į medikus dėl giliai prakirsto antakio. Šįryt medikai V.Liubšiui susiuvo 3 centimetrų gylio žaizdą. Žiniasklaida skelbia, kad į komandos autobusą prie stadiono V.Liubšys lipo smarkiai kraujuojantis.

T. Sitnikovas į telefono skambučius neatsako.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją