Kyla klaustukų dėl sekmadienio Londono klubo rungtynių „Premier“ lygoje prieš „Brighton“ ekipą.

Klubas trečiadienį uždarė pirmos komandos treniruočių centrą.

„Diskusijos su UEFA dėl rungtynių su „Rennes“ tęsiasi. Su laiku pateiksime daugiau informacijos apie tai“, – pranešė klubas.

UEFA taisyklės numato, jog jei klubas savo sąraše turi 13 žaidėjų įskaitant ir vartininką, jis privalo žaisti.

Trečiadienį „Tottenham“ strategas Antonio Conte išreiškė nerimą dėl kilusio viruso protrūkio klube.

„Dabar, žinoma, esame išsigandę, nes nežinome, kas nutiks rytoj. Kiekvieną dieną turime vis daugiau teigiamų atvejų. Tai nėra gera situacija“, – kalbėjo A. Conte.

Tuo metu „Rennes“ trečiadienį kritikavo sprendimą atšaukti rungtynes.

Mat jie apie šį faktą sužinojo jau atskridus į Londoną, nors prieš skrydį „Tottenham“ klubo atstovai informavo, jog rungtynės įvyks pagal numatytą tvarkaraštį.

UEFA gali nurodyti rasti kitą datą rungtynėms iki gruodžio 31 d., o tą padaryti nėra lengva. Po dvikovos su „Brighton“ gruodžio 16 d. „Tottenham“ laukia dvikova su „Leicester City“, gruodžio 22 dieną – su EFL taurės ketvirtfinalio kova.

„Šiandien neįmanoma kalbėti apie futbolą. Paskutinė situacija mane labai nuliūdino“, – tvirtino A. Conte. Strategas nebuvo linkęs atskleisti, ar užsikrėtę asmenys klube buvo vakcinuoti ir ar protrūkį lėmė nauja Covid-19 atmaina Omicron.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją