„Real“ futbolininkai trečiadienio vakarą svečiuose 1:2 (0:1) neatsilaikė prieš „Valencią“ ir „La Liga“ čempionate patyrė jau devintą pralaimėjimą šį sezoną.

Vienintelį įvarčiai madridiečiai pelnė tik 90+3 minutę po kampinio, kai jau viskas buvo aišku – galva pasižymėjo Karimas Benzema.

Prieš tai saugią persvarą šeimininkams sukūrė tikslūs Goncalo Guedeso (35 min.) ir Ezequielio Garay'aus (83 min.) smūgiai.

Po šios pergalės „Valencia“ (46 tšk.) grįžo į kovą dėl vietos kitų metų UEFA Čempionų lygoje – ją nuo ketvirtoje pozicijoje esančios Madrido „Getafe“ (47 tšk.) ekipos teskiria 1 taškas.

„Real“ su 57 taškais tvirtai žengia trečias. Pirmauja net 70 taškų turinti FC „Barcelona“, antras – Madrido „Atletico“ (62 tšk.).

„Real“ su Zizou pasirašė trejų metų sutartį, galiosiančią iki 2022-ųjų vasaros. Per 10 mėnesių, kuriuos Zinedine'as praleido be didžiojo futbolo, „Real“ treniruoti bandė ir Julenas Lopetegui, ir S. Solari, bet nė vienam iš jų nepavyko pateisinti nei klubo gerbėjų, nei prezidento Florentino Perezo lūkesčių.

Primename, kad vadovaujant Z. Zidane'ui„Real“ futbolininkai nuo 2016 iki 2018-tųjų laimėjo net devynis titulus: Ispanijos čempionatą, šalies Supertaurę, po du sykius UEFA Supertaurę ir pasaulio klubų čempionatą bei net tris kartus UEFA Čempionų lygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)