Karjerą Kauno „Atlete“ pradėjęs „Žalgirio“ naujokas, praėjusį sezoną praleido „Šiaulių“ klubo gretose.

Anksčiau 189 cm ūgio žaidėjas ne vienerius metus atstovavo Kauno FBK komandai, trumpai krimto legionieriaus duoną Danijos Odensės „Fyn“ ekipoje.

M. Fridrikas yra debiutavęs ir Lietuvos nacionalinėje rinktinėje. 2010-ais futbolininkas pasirodė aikštėje draugiškose rungtynėse su Vengrija.

„Sulaukęs „Žalgirio“ pasiūlymo ilgai nedvejojau. Ateinu ne į bet kokią komandą. „Žalgiris“ - Lietuvos čempionas. Čia keliami aukščiausi tikslai. To aš taip pat siekiu. Tai yra didelis žingsnis į priekį mano karjeroje“, - sakė jau pirmose komandos treniruotėse pirmadienį dalyvavęs M. Fridrikas.

Pirmu Vilniaus ekipos debiutantu šiemet tapęs žaidėjas ryžtingai pasitinka laukiančius naujus iššūkius.

„Pažįstu daugumą komandoje rungtyniaujančių vaikinų. Jie visi dirba iš visų jėgų. Matysime, kam pavyks sezono pradžioje įsitvirtinti pagrindinėje sudėtyje, kas rungtynes pradės nuo atsarginių žaidėjų suolelio. Šiame pasirengimo etape visų galimybės yra vienodos“, - kalbėjo prie žalgiriečių prisijungęs M. Fridrikas.

„Norime vidurio gynėjų grandyje turėti keturis futbolininkus. Mantas yra įdomus šios pozicijos žaidėjas. Tikiuosi, jog jis atstovaudamas „Žalgiriui“ progresuos ir taps geru Lietuvos futbolininku“, - apie naują savo auklėtinį atsiliepė žaliai baltų treneris Marekas Zubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)