Pirmosios ekipos, atlaikiusios kartais iki nakties užsitęsusius filmavimus ir fotosesijas, buvo Jonavos „Lietava“, „Kauno Žalgiris“ bei Marijampolės „Sūduva“.

Filmavimų metu geros nuotaikos netrūko: futbolininkams, gavus aprangą iš Kauno dziudo klubo, tekdavo įsikūnyti į dziudo kovotojus, o taip pat ir pasinerti į fechtuotojų vaidmenį, prie žiniasklaidos dienų prisidėjus Laikinosios sostinės fechtavimo klubui „Dvikova“.

Teigiamai tokio pobūdžio naujoves įvertino Marijampolės „Sūduvos“ naujokai – Paulius Janušauskas bei Andro Švrljuga. P. Janušauskas liko patenkintas žiniasklaidos dienų organizavimu, teigdamas, jog jose netrūksta gerų emocijų.

„Manau, tai teigiamas dalykas – ir pasilinksminame, ir prisijuokiame. Kad kuo daugiau būtų žmonių, kurie tai organizuoja. Puikus reikalas“, – teigė futbolininkas.

Savo ruožtu jau ne pirmus metus „SMScredit.lt A lygoje“ rungtyniaujantis A. Švrljuga žiniasklaidos dienas sieja su futbolo augimu Lietuvoje: „Jei galėčiau palyginti su tais metais, kiek esu čia, viskas auga – tiek klubai, tiek žiniasklaida. Turime kažką pozityvaus. Turiu galvoje, kad futbolas Lietuvoje žingsnis po žingsnio kyla į viršų.“