Atrodė, kad K. Mbappe persikėlimas iš Paryžiaus „Saint-Germain“ yra sutartas reikalas, tačiau prancūzas sekmadienį nustebino ir sukėlė abejonių.

„Savo sprendimo aš dar nepriėmiau. Kiekvienas žino, kad mano sprendimas dar nepriiimtas“, – pabrėžė K. Mbappe po įspūdingo pasirodymo sekmadienį.

Puolėjas pelnė du įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, o PSG 5:1 nugalėjo „Lorient“ ekipą. Įvartį prie pergalės dar pridėjo Lionelis Messi, du įvarčius Neymaras.

Tai pirmas kartas, kai per rungtynes įvarčius pelnė visos trys PSG žvaigždės - K. Mbappe, L. Messi ir Neymaras.

„Galvoju, kad yra naujų elementų ir naujų parametrų. Aš tiesiog kol kas nežinau. Žinoma, kad pasilikti PSG klube yra vienas iš variantų“, – teigė 23-ejų metų futbolininkas.

Ir tęsė: „Patikėkite, jei būčiau priėmęs sprendimą, būčiau pasakęs. Aš niekam nieko neskolingas. Kai priimsiu sprendimą, tikrai pasakysiu. Man nereikia slėptis, juk nieko neužmušiau. Tisiog noriu priimti geriausią įmanomą sprendimą.“

Prancūzijos rinktinės puolėjo sutartis su PSG baigia galioti vasarą. Dar kovo mėnesį ispanų leidinys „Marca“ paskelbė, kad užkulisiuose Madrido „Real“ ir K. Mbappe jau susitarė.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją