Pirmame kėlinyje šeimininkai užklupo oponentus kontrataka, kurios smaigalyje atsidūrė puolėjas Alvaro Morata.

Po pertraukos arti tikslo buvo Rafaelis Leao, svečių strategas Fernando Santosas į kovą metė ir komandos kapitoną Cristiano Ronaldo.

Tačiau pusiausvyrą atkūrė ne jis, o kitas nuo atsarginių suolo pakilęs žaidėjas: 82-ą min. idealiu Joao Cancelo perdavimu pasinaudojo Ricardo Horta.

Rungtynių pabaigojo auksinį šansą dar iššvaistė Ispanijos gynėjas Jordi Alba.

Portugalams įveikti ispanų nepavyko jau penktoje tarpusavio dvikovoje iš eilės – paskutinė pergalė fiksuota dar 2010 metais. Ketverios pastarosios rungtynės baigėsi lygiosiomis.

Kitose antros grupės rungtynėse Čekija namuose 2:1 palaužė Šveicariją.

Pirmasis pasižymėjo Janas Kuchta, Noah Okaforas išlygino santykį, o Djibrilis Sow įsimušė į savus vartus.

Antrame divizione Norvegija po vienintelio Erlingo Haalando įvarčio 1:0 svečiuose nugalėjo Serbiją, Švedija taip pat išvykoje 2:0 susitvarkė su Slovėnija, o Izraelis ir Islandija sužaidė 2:2.

Trečiame divizione Kosovas 2:0 pranoko Kiprą, Graikija 1:0 – Šiaurės Airiją, Gruzija 4:0 sutriuškino Gibraltarą, Bulgarija ir Šiaurės Makedonija išsiskyrė taikiai 1:1.

Žemiausiame pagal pajėgumą D divizione pergalingai startavo Estijos rinktinė, namuose 2:0 įveikusi San Mariną. Įvarčius pelnė Robertas Kirssas ir Joonasas Tammas. Antroje grupėje dar varžysis Malta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją