Šios dvi žemyno futbolo gigantės jėgas tarpusavyje turėjo išbandyti ketvirtadienio naktį, bet Buenos Airių „Monumentum“ stadione turėjęs vykti mačas buvo perkeltas dėl liūties ir potvynio.

Šį kartą jokios gamtos jėgos rungtynių nenutraukė. Pirmieji jose į priekį išsiveržė namuose žaidę argentiniečiai – 34-ą minutę tiksliu smūgiu pasižymėjo Ezequielis Lavezzi. Vis tik po pertraukos Lucas Lima svečiams iš Brazilijos leido išlyginti rezultatą.

Nors brazilai susitikimą turėjo baigti be iš aikštės pašalinto gynėjo Davido Luizo, įvarčių žiūrovai daugiau neišvydo. Po trijų turų Brazilija su 4 taškais rikiuojasi ketvirta, o vos 2 taškus turintys argentiniečiai – priešpakutiniai-devinti.

Kitose rungtynėse pirmaisiais taškais džiaugėsi ir 7-8 vieta kartu su Bilivija dalijasi Peru futbolininkai, kurie 1:0 pranoko į penktą poziciją smuktelėjusią Paragvajaus komandą. Vienintelį mačo įvartį 20-ą minutę pelnė Jeffersonas Farfanas.

Į pasaulio futbolo čempionatą iškops 4 iš 10 pajėgiausių Pietų Amerikos rinktinių.

Rezultatai:

Argentina 1 – 1 Brazilija
34' [1 – 0] Ezequiel Lavezzi
58' [1 – 1] Lucas Lima
88' David Luiz (Brazilija) gavo raudoną kortelę

Peru 1 – 0 Paragvajus
20' [1 – 0] Jefferson Farfan

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją